Västerbotten Flyttstädning skapar rena och fräscha miljöer för både privata hem, arbetsplatser och fastigheter.

Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och trivsammare vardag. Vi erbjuder städning i alla former, som abonnemang, på avtal eller vid enstaka tillfällen. Vi vet att man både mår och trivs bättre när det är riktigt rent!

Vi som arbetar med Flyttstädning Västerbotten har olika bakgrund, men har en sak gemensamt och det är att vi vill leverera städning av bästa kvalité till våra kunder.

Självklart är vi godkända för F-skatt och är försäkrade vid Länsförsäkringar för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

Nöjda kunder
Antal uppdrag
Arbetskamrater

Vilka är Flyttstädning Västerbotten?

Vår personal har dokumenterad erfarenhet från olika typer av städning, är punktlig och utför arbetet inom begärd tid, är drogfri, skötsam och hederlig.
Vi eftersträvar att hålla en så god kvalité som möjlighet på städningen. Kundens önskemål är grundläggande för hur vi arbetar och vi strävar alltid efter att göra kunden nöjd. Vi garanterar att du som kund alltid är helt nöjd med våra tjänster, annars kompenserar vi dig så att du blir nöjd. Vi utreder noggrant eventuella reklamationer, dokumenterar och utvärderar dem så att vi lär oss inför framtiden.
Flyttstädning i Västerbotten

PROFFS PÅ FLYTTSTÄDNING

Vi är en städfirma fokuserad på flyttstädning och en rad andra kompetenta städtjänster. Vi anlitas av både mäklare och privatpersoner och följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer när vi flyttstädar.
Sedan starten har vi utfört en stor mängd flyttstädningar. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får personal som är rutinerad inom just städning vid flytt. Vi arbetar effektivt och med miljövänliga metoder. Vi behandlar dina saker som om de vore våra egna och anstränger oss hårt för att städningen ska bli så bra som möjligt.
Vår verksamhet är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. En ordentlig ansvarsförsäkring skyddar både din bostad och våra anställda och självklart kan du utnyttja statens RUT-avdrag när du beställer våra privattjänster.